La pallassada del nen i el globus d’heli

Estem mirant les notícies, que se suposa que són serioses i de sobte ens interrompen per posar imatges en directe d’alguna cosa que està passant a Colorado, EUA. S’ha produït un altre atemptat islamista? No. Ha caigut un avió de passatgers? No. Un terratrèmol? Nooooo. Resulta que “suposadament”, -perquè ni tan sols era cert-, un nen de sis anys havia agafat un globus d’heli i estava sobrevolant l’estat americà mentre dispositius de la policia el seguien per recollir-lo a la baixada.
I algú va decidir que això era una notícia prou important per seguir les evolucions del globus en directe!!!!
Penós.
Patètic.
No tinc adjectius.
Una mera anècdota que ni tan sols hauria d’haver sortit als “fets i gent” perquè resulta que no hi havia nen ni res, va acaparar el temps i l’atenció de noticiaris. Què és això? En què collons s’han convertit els informatius? Quin criteri periodístic és aquest?

La nena del pou

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*