Pastilles

Tenia grans idees sobre cultura, crítiques literàries, reivindicacions polítiques per a desenvolupar en forma de post, però mira, he triat de penjar aquest vídeo dels Fragel, que va enviar un missatge molt esbiaixat a tota una generació d’infants. Probablement la cançó és producte de tot un cúmul de despropòsits: una mala – molt mala- traducció de la paraula “sweets” (dolços), que va anar passant per ajustadors, editors i dobladors sense que a ningú no se li acudís que allò era una animalada…
Així han sortit molts dels meus contemporanis!
La indústria farmacèutica, els laboratoris il·legals i les xarxes de narcotràfic li deuen molt a aquests simpàtics éssers de felpa.

La nena del pou

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*