BALANCES OKTOBERFEST

Barrobés & Borges

10 tuits per a Vicky CAGARRO Barcelona (de Woody Allen)

Publicat el 5 de juny de 2011 per aniol

L’Eduard, el germà de la Glòria, va ser el primer a avisar-nos. Una curta, però demolidora crítica amb un títol que no deixa cap dubte: Friky Cutrina Can Fanga (de Woody Allen).
 

La vaig veure per primera vegada divendres passat a TV3. Menys mal, doncs, que no vaig anar al cinema.

En una època on les noves tecnologies et permeten triar i remenar totes les opcions d’àudio possibles, TV3 només ens van deixar veure-la en un doblatge infecte.

Però que l’excusa de la llengua no tapi aquest autèntic insult signada –ai!–per un mestre com Woody Allen.

Aquí van deu tuits per a aquesta merda de peli:

1- Vergonya, senyor Allen, vergonya! Com vau poder signar un producte
com aquest? Això és un encàrrec personal del productor executiu.
Money!!!

2- Actors i actrius de primera línia, per sota de les
seves possibilitats. Només se’n salva Rebecca Hall (Vicky). A passar el
tràmit. Insulsos.

3-Vaig fer un reset i em vaig posar a mirar-la sense cap mala predisposició. Però als 5 minuts, sensacio d’incredulitat: plena de tòpics pèssims.

4- Banalització de Barcelona amb els principals punts turístics de la ciutat falsejats. La peli ha fet mal. Ahir a la nit: el Born=Guirilandia.

5- A cada instant saps què és el que passarà. Horrible sensació de previsibilitat. Woody Allen ha controlat el guió? O li ha fet un ‘negre’?

6- Woody Allen, a part de dirigir, què més has fet? Passejar-te per BCN i Oviedo? Cap dels personatges són creïbles, malgrat puguin ser reals.

7- L’última vegada que vaig veure completament sol el drac del Park Güell va ser a mitjan anys 80, i atemorit perquè no m’atraquessin #fuerafuera.

8- Una història que podria haver tingut el seu què, es tractada sense suc ni bruc, superficialment. Sexe? Ui no! Woody, agafa els diners i corre!

9- Identitat catalana gràcies al senyor productor executiu. Doncs, se’n van a Oviedo –què cony pinta? — i es casen a ‘España’ #esdeserinutiles

10- Taca ben negra al currículum per a tots els qui intervenen i la signen. I especialment per al productor executiu i llepaculs del productor executiu.

sergi borges


  1. Però què dius?!!! Si és boníssima! La vaig sentir de rasqui a l’Escala mentre treballava en una traducció que porto una mica endarrerida i la meva mare se la mirava i em petava de riure. A la veu en OFF només li faltava que li haguessin posat la veu del Joan Pera imitant al Budi Alen. I quan diu allò de ‘voleu venir amb mi a Oviedo…?’ Què era? Una condició ‘sine qua non’ que li havien posat quan el Príncipe de Asturias? Llàstima que ma mare no la va suportar i no la va acabar de veure. No entenc com ni li van donar cap Oscar!!! A la cagada més espectacular de la història del cinema! I per haver aconseguit que actors com el Bardem tornessin a la pena dels temps de ‘Huevos de oro’!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.