Angelpas

badar,guixar,clicar...

17 de gener de 2012
0 comentaris

Performance “Motor de conducta”


Quatre estudiants de Belles Arts han creat aquesta performance… 
Motor de conducta from arnau pascual on Vimeo.

 Privats d’emocions, perdem les nostres referències més bàsiques i som incapaços d’escollir en funció del que ens importa de veritat. Alguns estats mentals es tradueixen en una falta de contacte d’aquest tipus. Qui ho pateix podria dir-se que es troba exiliat en una “terra de ningú” emocional. 

“Motor de conducta” acaba essent la referència de les quatre disciplines artístiques que hi són presents. Pretén ser un recorregut on a través de les càmeres en circuit tancat, el diàleg és el fil conductor emotiu del projecte. Ara bé, qui és motor de qui?           
 
 

 
Privats de l’art perdem les nostres referències més primitives i som incapaços de triar en funció d’allò que ens agrada estèticament. Alguns estats mentals denuncíen una falta d’aliment artístic.

“Motor de conducta” acaba per emocionar-me no sé ben bé perquè, si és la dansa devastadora i helicoidal de la humana i la seva ombra, o les mans suradores que apilen i regiren les sorres del desencís en els vidres elementals del quadre de control, o bé els sons estridents dels frens poc ajustats de la nostra mala consciència, o les tres projeccions simulltànies, o cap d’aquestes coses perquè cap pot ser una simple il·lusió que ha creat el meu cervell d’humà massa acomodat.
Felicitats als quatre paridors d’aquesta performance perquè m’heu remogut les sorres del fons de les aigües que dilueixen i conserven els pensaments en el pot de conserva del cervell.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!