Angelpas

badar,guixar,clicar...

10 de desembre de 2010
6 comentaris

EL GOS ÉS EL MILLOR AMIC DE L?HOME

LLÀSTIMA QUE L’HOME

NO SIGUI  SEMPRE

EL MILLOR AMIC DEL GOS…

(ergo…)

1) El gos es sempre un fidel i incondicional amic de l’home-amo. Dins de l’ espècie humana, és habitual aquest “filing” entre subordinat i amo?


2)
     
L’home deu ser l’únic ésser de la creació capaç de trair, tornar mal per bé, especular, etc. Cosa que un gos s’estarà del tot de fer.


3)
     
Al pis de sota hi ha un gosset que es passa molts caps de setmana sent el millor amic de l’home. Aquest caps de setmana solen començar el divendres a la nit reclamant insistentment  la companyonia del seu amo de l’única forma que un gos ho sap fer.


4)
     
Al mateix temps l’amo fora de casa deu estar ben convençut de ser el millor amic del seu gos a casa.


5)
     
Molts dels gossos que passegen pel carrer amb el seu amo s’han d’avergonyir d’ell perquè no recull allò que els cans, tot alleujant la seva necessitat instintiva,  van escampant per la via pública.


6)
     
He vist com l’home racional tortura de mil formes sofisticades (m’estalvio els detalls) aquest gran amic i després ho justifica amb una acurada explicació o raonament.

 

Per cert… ara recordo que un dia, pel fet d’intentar exercir de català, algú em va qualificar amb el mot “gos”.

  1. A la meva escala, un escala de pisos petits, hi ha uns veins que tenen el gos tancat tot el dia i moltes vegades també la nit en un minúscul traster que hi ha al terrat. No es tracta pas d’un gos petit. Al començament d’aquest sàdic costum el gos no parava de manifestar-se amd diversitat de lladrucs, sobre tot, quan escoltava algun que obria la porta a l’escala. A hores d’ara el probre sembla que ja s’hi ha acostumat i només se l’escolta de tant en tant. Alguns matins el veig baixar les escales tibant amb desesperació de la seva millor amiga, suposo que amb unes ganes boges d’arribar al carrer.

  2. T’envio records, maco. Vaig com vaig, atabalada. Sàpigues que he fet haikús però en vista del resultat (merdós), desisteixo. Pensa en un altre cosa que pugui col.laborar. M’hagradaria molt. Ho faràs?
    Pensa-hi, eh? 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!