El bloc d'Andreu Mas

El clos de la Torre

25 de febrer de 2011
12 comentaris

Serra té vídeo electoral

Jordi Serra ja té vídeo electoral. Ja em perdonaran la crítica les persones que l’han fet, però aquest vídeo és la cosa menys antiviral que he vist en molt temps. D’entrada dura uns interminables vuit minuts i mig i segon, cosa imperdonable en un producte audiovisual, el candidat no parla ni una sola vegada. Un vídeo és una cosa per veure, el que no poden pretendre els autors d’aquest atemptat a la lògica d’internet és que la gent es dediqui a llegir parrafades senceres de text. Un vídeo, per deixar-ho aquí, que no fa la feina que ha de fer. Una eina inútil.

 1. Em sap greu pel protagonista, doncs segurament ell és el primer crític amb el resultat, però el que és cert és que aquest video reflecteix fidelment la situació anodina  per la que passa el PSC de Badalona.

 2. Aquest vídeo no és oficial, no és l’spot oficial d’en Serra a cara a les eleccions, només una vídeo amb fotografies que va penjar primer al Facebook i després al Youtube, el regidor de l’Ajuntament, José Antonio Lara.

 3. No puedo comprender como puede ser cierto… si el decía presisamente que era publicista. ¿Supongo que se refería a lo de contratar vallas publicitarias?

 4. Bona nit,

  Andreu ja em perdonarés la crítica al crític que en aquest cas ets tu, veritablement creus que aquest vídeo ha sortit dels responsables de campanya d’en Jordi ?, no home, no. Intentar contrastar la notícia és feina feixuga però a vegades necessària, encara que jo també soc conscient de que aquest cas no has actuat com periodista.

  A mi personalment en congratula que tots esteu tant atents i ràpids a qualsevol notícia oficial i/o extraoficial del nostre candidat.


  http://tvbadalona.xiptv.cat/video/41142/23-de-febrer-de-2011?a7eca8862593b770ffa28e0532e39562

  Salutacions a tots !

 5. Passin senyores i senyors!! s’ha obert la veda de tir al socialista!! si no l’encerten a la primera no pateixin tenen mes oportunitats!!
  Ho dic pels comentaris. Esteu esperant que surti qualsevol cosa!! sobretot alguns, que farien bé…. 

 6. Escrit per Andreu Mas:

  “Aquest govern ha fet molta i bona feina en un moment en què les coses no han estat fàcils: ha invertit en infraestructures culturals i ha intentat trobar un ús racional per a cada cosa, com ho demostra tot el que s’ha fet en el cas dels teatres. Clou el mandat deixant per a la ciutat l’espai subterrani romà més important de Catalunya. Ha aconseguit que per fi es posin en marxa les obres del passeig marítim. Ha recuperat per a la ciutat un edifici com la CACI, que amenaçava ruïna. Ha reduït a la mínima expressió els edificis sobreocupats. Ha atès peticions ciutadanes com atorgar el nom de plaça de Pompeu Fabra a Can Fradera, quan el mateix alcalde era partidari de posar-li el nom d’Illa Central. Es va equivocar aturant el canal però ha rectificat –cosa que no sempre és fàcil en un polític…– i unes quantes coses més que ja enumerarà el govern per presumir. Si es posa en una part de la balança la feina feta per Serra i l’equip de govern i en una altra la feta pels dos darrers governs d’Arqué, la balança s’inclina a favor de Serra.

  Hi ha, doncs, qui defensa que Serra es mereix en benefici del dubte i demostrar que, sense ser posat a dit des de Barcelona, sap fer bé les coses, perquè ha gestionat millor la ciutat que els seus predecessors.”

  En que queden Andreu ? On està el periodisme objectiu ?

 7. Hola Andreu, la veritat que és que alucinat amb el video, però no estar penjat a cap canal oficial tipus “PSCBadalona” m’ha fet sospitar, i si com han dit aquí el video no és oficial sinò un video amateur fet amb l’esforç del senyor Lara, estaria bé que fiquessis una nota d’actualització a l’article comentant el tema atès que el senyor Lara pot fer els videos que vulgui i de fet ja em sembla lloable perquè segurament li ha dedicat moltes hores a aprendre! 

  Salut,
  Alberto.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!