El bloc d'Andreu Mas

El clos de la Torre

3 d'octubre de 2012
0 comentaris

?L’acte sexual és primitiu, el sexe és psicològic?

Entrevista que vaig publicar la setmana passada a El Punt Avui amb Narcís Bosch, cofundador de Klic-Klic i director de cinema per a adults.

Narcís Bosch és l’ànima creadora que empeny el projecte Klic-Klic, una nova joguina eròtica que es va presentar fa dues setmanes al Mas Marroch, a Vilablareix. El producte, una meravella tecnològica en un àmbit poc procliu a aquestes novetats, promet revolucionar el mercat, sobretot després d’arribar a un acord amb La Fura dels Baus perquè l’introdueixin en un dels seus pròxims espectacles. Els creadors diuen que és un estri per gaudir privadament però també per fomentar la fidelitat sexual, perquè permet tenir sexe amb la parella malgrat la distància.

Diu el bolero: “Dicen que la distancia es el olvido pero yo no concibo esa razón.” Això és Klic-Klic?
Una mica sí. Cal anar a l’inici, però. Per què l’hem creat? Perquè al mercat hi ha una necessitat. Abans la gent sortia a la discoteca a lligar, però ara la gent es queda a casa i lliga per internet. Per conèixer l’altra persona ha de passar un cert període, i Klic-Klic s’ha inventat per apropar gent que està a molta distància una de l’altra.
O sigui que l’ha portat la societat de la informació.
La societat l’ha demanat. He estat més de sis anys donant-hi voltes.
No li fa por que creï més plaer a la parella que la relació one to one?
No em fa por. Tant és! El sexe és psicològic. L’acte sexual és molt primitiu. El que és interessant és el joc previ. Klic-Klic, el que fa és permetre aquest joc previ.
Una andròmina que potencia la fidelitat li treu la gràcia a la infidelitat?
Benvingut sigui si és així.
Ja l’ha provat?
Encara no.
Com és?
Perquè acaba de sortir del forn! El penso provar amb la meva parella.
Com es normalitzen a la vida de la gent uns aparells com aquests?
Nosaltres l’hem dissenyat exteriorment com un ambientador, o com un disc dur extern, perquè el puguis tenir a sobre la taula, de manera que no afecta l’entorn visual.
Això farà que gent que el voldria comprar no es retregui?
Exactament, perquè no l’has de tenir amagat per vergonya.
Amb aquestes joguines, qui gaudeix més: l’home o la dona?
Jo penso que tots dos. Abans els sex-shop estaven plens d’homes i es diu que ara són plens de dones; deu ser per alguna cosa.
Klic-Klic no és un producte per estar en un sex-shop.
És, bàsicament, un producte per estar a casa i perquè cadascú pugui fer el seu kit-kat o, per dir-ho millor, perquè tothom que vulgui pugui tenir el seu moment Klic-Klic.
Klic-Klic és un producte per a tot tipus de gent o està adreçat per a un públic d’alt standing (cada aparell tindrà un preu a l’entorn dels 125 euros)?
És per a tothom que es vulgui divertir, indistintament de la classe social o el poder adquisitiu.
L’aposta que han fet pel disseny és per escapar de la imatge d’aparell, diguem-ne, brut?
Amb això hem tingut molta cura. És una joguina. No volíem que impressionés la gent, tenint en compte la societat on vivim. Ho vam parlar molt amb la sexòloga.
Hi ha qui pot considerar aquest joc una mena de vici.
Això és com tot. Pots veure vi cada dia i convertir-te en un alcohòlic o passar per un gurmet.
El més espectacular del projecte és que han encabit en un mateix equip: enginyers, dissenyadors, una sexòloga… Ja s’han entès?
Realment ha estat així, és un equip molt complet, i tots els que en formen part s’han entès perfectament. Les persones, per entendre’s, només necessiten afinitat i que es creï empatia.
Coneixent com La Fura dels Baus reinterpreta tot el que li cau a les mans, no li fa por l’ús que puguin fer de Klic-Klic?

Gens ni mica. Considero que si en un espectacle et poden ensenyar diferents maneres de veure una cosa, que t’ho interpretin des del punt de vista furero, ho trobo genial. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!