García Albiol, Polònia i Plataforma per Catalunya

Xavier García Albiol ha assolit, ni que sigui perquè el collonin, el màxim al que pot aspirar un polític local, sortir al Polònia!!!!! L’equip d’en Toni Soler l’ha clavat amb la manera de presentar el personatge i amb la imitació de la veu. D’altra banda, el president del grup municipal del PP ha rebut l’enverinat suport de Plataforma per Catalunya, a qui diuen que el PP ha tractat com un «tonto». Vaja amistats!

El colofó a la setmana mediàtica catalana del president del grup municipal del PP a Badalona el van posar aquest dijous a la nit els guionistes de l’equip del Polònia. Xavier García Albiol ja té el seu doble televisiu, ni que sigui de coll de corbata cap avall. El collonaran, però el Polònia el situa en l’imaginari col·lectiu del país i això ja li va bé a en Xavier García. D’altra banda, Plataforma per Catalunya ha emès un comunicat on se solidaritza amb el regidor conservador, tot i que l’acusen d’haver «copiat la propaganda de Plataforma per Catalunya», l’aconsellen que «per coherència i dignitat política surti del PP perquè el seu partit mai no farà res per controlar la immigració ni li deixaran fer-ho a vostè, ja que sempre el tindran lligat de mans i peus» (una invitació a que marxi a PxC?) i afirmen que el Partit Popular ha tractat «com un tonto» Xavier García. Deliciós, no? Els de la Plataforma, per allò de posar la por al cos, diuen que tenen una enquesta que els augura bons resultats a la ciutat. Una cosa és dir-ho i, per sort de Badalona, l’altra fer-ho.
En el sector contrari, les joventuts d’ICV, CiU, el PSC, ERC i Alternativa Jove han emès un comunicat conjunt on acusen Xavier García de promoure «l’odi racial» i recorden que no és el primer cop que genera polèmiques per la qüestió de la immigració. Els joves polítics demanen als seus homòlegs del PP, Noves Generacions, que es desmarquin del discurs xenòfob del líder del PP badaloní i que el condemnin. De moment no han tingut resposta.
Més reaccions i comentaris sobre l’actitud del PP a la xarxa en els enllaços següents:
Carles Sagúes, El problema és la pobresa
Cipriano López, Racismo puro
El racó d’en Ferran Bello, No juguem amb això, si us plau!
Lorenzo Merchan, La Plataforma “Badalona som tots”, eina de cohesió i de millora
de la convivència i el civisme front les estratègies simplistes i ignominioses del PP de Badalona
El bloc de Jaume Lleal, Allò que no va passar
Badalona bitàcola, El problema existeix
La Res Pública de Badalona, No hay más guerra deseada que la que se gana con el concurso de los rivales
Hospitabulis, Timisoara?

I dues delícies o com no t’has de creure tot el que surt a la xarxa:
Badalona opina, La canguro de los hijos del concejal García Albiol es rumana
Alerta Digital, El líder del PP de Badalona estudia abandonar el partido y pedir el ingreso en Plataforma

[Perdoneu el desgavell tipogràfic, però alguna cosa no pita bé a l’editor de textos]

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *