Entre els mots i els sons

Bloc de l'Andreu

12 de juliol de 2006
General
6 comentaris

La televisió en català

Semblant a la situació de la ràdio tenim la de la TV. Resulta que al País Valencià rebem l’emissió de TV3, però amb condicions dificultoses. Hi ha pobles on no es veu, i allà on sí arriba sovint té interrupcions. Avui mateix, fa una estona, mentre mirava El cor de la ciutat, se n’ha fugit l’emissió, mentre tota la resta funcionaven la mar de bé.
Els altres canals de Televisió de Catalunya (33, k3, 3/24) no arriben a la majoria del país. A Castelló es pot veure el 33 i el k3, però a la Marina Alta no.
La nova televisió de mallorca IB3 no arriba enlloc del País Valencià, i això que a les Illes sí poden "gaudir" (capteu el sarcasme, per favor!) de Canal 9.

…Tota aquesta situació el que fa és crear una xarxa de comunicació fantasma. Per una part rebem certes emissions en la nostra llengua, però per l’altra ni ens garanteixen una emissió de qualitat ni una extensió per tot el territori, i menys encara no competeixen amb les altres emissores, amb la qual cosa no enganxen l’espectador, sinó que només estan, majoritàriament, per a aquells qui expressament volen veure la programació de canals com TV3.
Una llàstima no acabar d’arreglar esta situació. I més encara ara, amb la invassió de moltíssims canals en TDT!

  1. I a sobre de tot a la pluralitat del Partido Popular i el Partido Socialista Obrero Español.

    El joc de la canalla per el qual el seu és seu; i el nostre nos heu parteixen al seu gust.

  2. és una putada perquè si no tenim la tv3 no anem a poder ni passar un dia sencer veient programació"normal", vull dir televisiva, valga la maleida repetició. I no podem passar mig dia veient programació de xiquets, que tampoc està tant malament, mirant el que volta pel panorama, però bé, vull dir un bon Cuní, o un informatiu mitjanament bo, almenys no tant coent com el valensianot, un club. Però lo más fuerte, superfuerte osea és que si fan un retorn d’ANGELS I SANTS QUEEEEEEEÈ FAAAAAAIG?!?!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!