Any nou; bloc nou; tema… recurrent

Torno a obrir un bloc. Mai n’he tingut cap que durés gaire, i sempre han estat monotemàtics: els faig servir en el seu significat quasiliteral de quadern de bitàcola d’un viatge concret, no de diari de tot plegat.

Aquest hivern, com ja fa temps, el tema que dominarà les converses serà això del procés i les seves vissicituds. De moment, pre-electorals. Hi publicaré bàsicament apunts amb el que penso jo de tot plegat.

I quan tingui una mica de temps lliure (que serà… mai) potser decideixo passar una estona lluitant amb el WordPress per a arreglar una mica l’apsecte de tot pelgat, però no forma part dels bons propòsits de l’any, si he de ser sincer. Plantilla per defecte, i endavant, doncs.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *