Classe del Vampir

Escola Cooperativa El Puig

25 de gener de 2007
Sense categoria
19 comentaris

L’AVENTURA DE LA TWOSH

La Paula ha escrit un text lliure sobre una nena africana, és molt emotiu…

En un poblet d’Àfrica hi vivia una nena de nou anys que es deia Twosh, els seus pares havien mort d’una greu malaltia. Era d’ulls foscos, pell molt fosca, llavis clars i cabells negres i arrissats, però sempre portava el cabell recollit, perquè els cabells no li vinguessin a la cara, i això no li agradava gens.

Vivia amb el seu tiet anomenat Regliffh en una cabana, la seva tieta també havia mort, però per una picada de cobra, en aquell poble n’hi havia moltes hi havia d’anar amb compte.

Un dia el seu tiet la va avisar que no es mogués, que passava una cosa molt greu i forta. Unes persones muntades dalt d’uns helicòpteres es dirigien cap al poble. La Twosh estava molt espantada, mai no havia passat una cosa així al seu poble, estava tan i tan epantada que va decidir sortir de la cabana, i anar a veure tot el rebombori, però li va costar molt sortir de la cabana perquè una pila de gent estava davant la porta. Al final se’n va sortir, i va esbufegar. De seguida va arribar a on passava tot, on va sentir unes noies que deien que un senyor anomenat Regliffh s’havia fet una ferida molt greu.

La nena encara es va espantar el doble del que s’havia espantat abans. Al final va decidir anar a veure el seu tiet, a preguntar-li com estava. Però en lloc de trobar-se el seu tiet va veure un home que coincidia amb el que havien dit les noies. La Twosh li va preguntar a una senyora com es deia, i el seu nom era Regliffh, la nena li va explicar el que havia passat, i li va dir que de Regliffh n’hi havia molts al poble, i que tornés a casa que segur que el seu tiet l’estava esperant. Quan va arribar a la seva cabana el seu tiet es va posar molt content, i li va dir que el problema dels helicòpters ja estava solucionat, també li va dir que es posés al llit que era molt tard. Bona nit!!!

  1. Paula, m’ha agradat molt el teu text lliure, està molt ben pensat i ben redactat.És una història molt emocionant. Es nota que  has posat moltes ganes i t’has pres el teu temps per que et quedés així de bé! Com estaria de preocupat el tiet de la Twosh quan al arribar a la cabana va veure que la seva neboda no hi era.Però va acabar en un final feliç.        

                                                    Moltes felicitats Paula. Petonets.

                                                                                    Gemma

  2. A mi aquesta historia d’aquesta nena m’ha agradat molt. perquè es una història molt tendra. També has canviat una mica el tema de terror…

    paula que sàpigues que m’ha agradat molt.

    PETONS PER TOTA LA CLASSE!!!

  3. Hola Paula!
    El teu text m’ha agradat molt, de la manera d’explicar-te i tot…, és molt bonic i expressiu.
    Encara que tot està molt bé, el tros que m’ha fascinat més ha sigut en el moment de descriure la nena, la Twosh.
    Adéu  i records!!!

  4. Hola Paula!!!

    El teu text lliure és molt emocionant i divertit i m’ha agradat molt, sobretot la part quan descriu a la Twosh. A mi m’ha semblat molt interessant i molt ben elaborat.

    Et felicito!!  Petons!

                                            ADÉU

  5. El text lliure de la Paula m’agradat molt perquè es molt bonic i tendre,i has elaborat molt be la historia també el que m’agradat molt a sigut la descripció de la Twosh per això et vull felicitar !!!

    MOLTS  PETONETS  A  TOTA LA CLASSE !! I UNA BRAÇADA BEN FORTA!!!

  6. Hola sóc el Josep,  m´ agradat molt el teu text lliure sobretot quan s´assaventa que li a passat algu en aquell noi, et  quedas:   aveure que passa!!!! .

    Be et vull dir que,  et surt  molt bé i et felicito.

    Adeu.

    JOSEP D.

  7. A m’agrada molt equest tipos de tecs lliure perquè o explica molt  clar i molt bé, sobretot la descripsio de la TWOSH.

    Per a mi el tecs lliure de la Paula G es janial.

    Un record per a tota la meva classe, un patonas ven fort.

    Escrit per Marc

  8. hola Paula!!!

    dirta que el teu text lliure m’ha impressionat!!! és nota que hi has dedicat molt de temps i moltes ganes de tot!!! crec que et mereixes una felicitació perquè te l’hàs currat molt!!!! moltes felicitats Paula!!! crec que el personatge ( la TWOSH ), ha sigut un personatge molt ben escollit i l’hàs descrivit molt bé i amb molts detalls i crec que la història que t’hàs inventat amb aquesta nena pot ser una real que passi a l’Àfrica.

    vinga guapa, una salutació a tu i a tota la classe!!! i segueix així!!!

    by: Enya.

  9. M’agradat molt el teu text lliure, és molt divertit i està molt ben explicat. A més la idea és molt bona ja que li passa a una nena de l’Àfrica. No havia sortit aquest tema en cap dels textos lliures dels altres. També t’has pensat molt bé les paraules en cada frase, són molt adequades.

    Pots estar ben contenta d’aquest treball, et felicito!

  10. Hola a tothom!Què tal?
    Bé el que volia dir és que felisito a la Paula G. per el tex lliure que ha fet, ja que és molt emocionant i esta molt ben elaborat i és molt facil imaginar-se l’hitòria ja que ho descriu tot molt bé!

    MOLT BÉ PAULA SEGUEIG AIXÍ I ARRIBARAS MOLT LLUNY

  11. Hola a tothom,

    El text lliure de la Paula G m’ha agredat molt, i esta molt ben explicat i també es molt divertida la história sobre una nena que es diu Twosh.

    Et felicito Paula el text lliure a sigut molt emocionant.     

  12. HOLA A TOTHOM!!!
    Per començar, m’agradaria molt felicitar a la paula per el  seu text lliure es molt adequat i es nota que hi ha dedicat esforç i ganes. Les paraules són molt adequades, i la descripció de la Twosh està molt fent feta.
    1.000 felicitacions!!
    SEGUEIX AIXÍ!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!