Alfons Escoda

Des de Cerdanyola, per Catalunya

9 de maig de 2008
Sense categoria
42 comentaris

Avui estreno bloc

Benvinguts a tots

M´ha costat decidir-me. Mai trobava el moment. Fa més d´un any em vaig donar d´alta de vilaweb per poder-lo fer. Ara ja està. Veurem com va l´aventura. Cada dia  m´interessa més l´opinió de la gent, em sembla una de les millors fonts d´informació. Me n´adono que dels diaris llegeixo preferentment les columnes d´opinió, i cada nit procuro repassar els blocs de la gent que m´interessa, uns per que són amics i hi coincideixo, d´altres per saber què i com pensen els altres. I la conseqüència lògica d´això és no només “mirar”, sinó també participar.
A tots els qui estigueu llegint aquestes lletres, sigueu molt benvinguts . Us agrairé sempre la vostra participació. Res més, a la feina, i a anar millorant poc a poc el bloc.

  1. Quin mar és?
    Jo també hi estic, vaig amb un hidroavió. Sóc del servei contra incendis. Aviat començarà la temporada, tremolo. Sort que ara fa una bona brusca a Mallorca, i no cremarà.
    És bona idea tenir un bloc, treuen la banya nous i vells amics, com els cargols amb la pluja; fan molta companyia les paraules. Només tenim les paraules.
    Vine quan vulguis a les meves instal·lacions, hi seràs molt ben rebut: encara que no haguis d’apagar cap foc. Sovint, som molta colla i hi sol haver tertúlia. A la parada hi trec novel·les i tota mena de coses, i així passem el temps. La gent d’aquesta casa és molt amable i molt acollidora, t’hi trobaràs molt bé. Et dóna la benvinguda:
    L’HIDROAVIÓ APAGAFOCS

  2. Et seguiré llegint des de Reus. Jo soc en Bonaventura Escoda, o sigui que una mica “tocaios“. Ets descendent de l’Urgell o la Terra Alta…? Salutacions i endavant. Lo Consueta de Reus.

  3. Benvingut Alfons!! Aquest serà a partir d’ara
    un espai de la xarxa imprescindible per estar ben informat de l’actualitat de
    Cerdanyola. Tindràs un lector diari o quasi diari…

    En veiem!!!


  4. Hola Alfons!!

    Felicitats pel nou bloc! Com sempre dic, el món dels blocs, cada cop més, ens permet participar i dialogar més sovint i fer més ric el debat!

    Ens veiem!

    David.

  5. Benvingut al món dels blocs, me n’alegro que hi tinguem un bloc més a Cerdanyola, no et desanimis si més endavant veus que no hi ha comentaris als articles, la gent s’ho mira però els costa una mica de deixar-hi escrits.
    Endavant i ànims.
    Àngel

  6. Hola Alfons,

    espero que aquest blog serveixi per poder seguir de ben a prop qüestions sobre Cerdanyola. Esperant que sigui de profit i ben constructiu així com els comentaris que et puguin deixar, enhorabona.

    Helena 

  7. He leido en el blog de Javi Montes que estrenabas blog, y me he decidido pasarme para ver que tal, espero que escribas a menudo, que nosotros te leeremos!

    Siempre va bien saber las opiniones de los concejales en primera persona!!

    Saludos!

    Miguel Molina

  8. Hola Alfons,  enhorabona per haver-te animat a escriure el teu propi bloc. Ja veig que en sols dos dies t’han enviat molts comentaris. Endavant!

  9. Felicitats per obrir-lo, ara cal farcir-lo de bons comentaris i articles

    Xalarem al fòrum ;-p

    Au doncs, afegit a les adreces d’interès

  10. Només unes lletres per dir-te que acabo d’afegir el teu blog a la meva pagina de “favoritos” de Cerdanyola.
    Es un bon costúm llegir blogs, et manté al dia, et mante viu, et manté informat i et permet coneixer millor a la gent i intercanviar idees. Jo ho faig des de fa temps, des d’abans de l’1 de novembre, però aquest, serà un dels llegits. Se que si no escric gaire no m’ho tindràs en compte.

    Ahh, i no deixis d’escriure !!! Enhorabona !

  11. Bon dia Alfons! Enhorabona pel teu bloc… A mi, això dels blocs, m’ha agafat en terres llunyanes i per tant encara hi estic entrant… trobo, emperò que és una eina útil i interessant de xarxa, de compartir, … Aquests darrers dies he passat força hores llegint opinions d’altres, entrant una mica en moltes vides de gent que conec i de gent que no conec però que m’agradaria conèixer pel que diuen, per com veuen el món, per les coíncidències que hi tinc… De tant en tant, vindré a veure que expliques! Sort i endavant! Àngel.

  12. Hola Alfons;
      et felicito per la iniciativa de tenir un espai on es poden intercanviar diverses opinions. jo aviat també en tindré un. 

  13. Alfons, enhorabona per la teva entrada a la blogosfera Cerdanyolenca. Disposar de la teva opinió en primera persona i poder deixar la nostre opinar, es tot un luxe.

     

    La contrapartida a tot plegat, son algunes hores de dedicació, ja que de temes en trobaràs molts i temps ben poc.

     

    Molta sort i ànims

  14. molt bona idea, enhorabona !! serà fantàstic debatre en el fòrum sobre idees que presentis i  llegir les teves opinions de primera mà sobre alguns temes . Auguro una llarga, interessant i entretinguda vida a la teva blog

  15. M’ha agradat d’allò més trobar aquest bloc per la xarxa del món mundial i m’ha estat una sorpresa molt grata, es una molt bona iniciativa que mostra la teva proximitat a la gent i et vull felicitar per la teva iniciativa, espero de tot cor que aquest bloc tingui una llarga vida i sigui dels més visitats, i per descomptat que serveixi per els propòsits que t’has plantejat per a ell.

  16. Alfons, com saps estic ara molt temps fora del nostre poble i per estar sempre ben informat quan arribo a la nit entro a la xarxa, avui he trobat el teu bloc i per a mi serà una referència més de Cerdanyola. Salutacions

  17.     
             Alfons, amb dirijeixo  a tú, per dirte,  que fa mol poc temps que at coneixo, a mi me agrada mol, reconeixe a las personas, miranli als ulls, yo u i fet amb tú, y vech a una persona, una bona persona,  no me agradaria, que al temps, am dones, una idea diferenta, penso que no, traballa amb  el cor, y ajudan tot lo que puguis a las personas, tot lo bo que faixis, es el recort que quedara de tú. 

                            Gracies Aroma.
                  
                 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!