Alfons Escoda

Des de Cerdanyola, per Catalunya

2 de novembre de 2012
Sense categoria
10 comentaris

Us demano suport pel President Mas

 (article publicat al Cerdanyola al Dia)

Estem davant d´una situació excepcional, un moment històric ple d´il.lussió, que  pot iniciar un canvi històric per les properes generacions. Ara no podem fallar. Us faig un recull de comentaris que m´heu fet aquests dies:

 

L´Oriol em va enviar un correu que deia: “ Ja saps que no sóc convergent, però estic sorprés i il.lussionat amb l´actitud que està tenint el President Mas. Ara toca donar-li suport.”

 

El sr. Antonio em va dir: “ Escoda, voy a votar a Mas. Mis hijos lo tienen claro, y a mi me toca más pensar en mis nietos que en mis raíces”.

 

L´Eulàlia es va apropar un dia al local, i ens va demanar de militar a Convergència:  “Feia molt de temps que hi pensava, i tinc clar que ara és el moment. Vull ajudar.”

 

En Josep, està intranquil. Sap que tot això no serà fàcil. I dubta que en aquests moments tan dificils per la seva empresa aquesta sigui la decissió més encertada, però, “ Confio molt en l´Artur Mas, si ha agafat aquest camí, és que deu saber que no n´hi ha cap altre. Que hi posi seny, però que no li falti tot el nostre suport”.

 

En Roger escrivia al facebook: “ Qui m´hauria dit a mi, que acabaria votant CiU!. Però aquest cop i prou, eh!,…..i sobretot: No ens falleu!

 

La Marina fa algun temps que no vota, però ara em diu “Després d´haver anat a la mani de l´11, hem d´acabar la feina. Que tot plegat serveixi per alguna cosa

 

En Pere em fa la següent reflexió: “La nit de les eleccions, Europa i el món miraran el suport que ha tingut el President Mas. Si no té una gran majoria, no ens prendran en serio.”

 

Aquestes eleccions no són com moltes d´altres. Som en un moment històric de gran rellevància. No fallem!. Us demano a tots i totes el suport pel President Artur Mas. Per Catalunya i el nostre futur.

  1. Seowaps Jasa SEO Terbaik di Indonesia Menjalankan jasa SEO bukanlah semata mata mengelola beberapa kunci (keywords) tertentu dan backlink, seperti yang dilakukan oleh pemula, harus dilakukan dengan total pada Web site. Ratusan factor yang sangat detail, bahkan algoritma yang berubah ubah dari mesin pencari harus diperhatikan, diaplikasikan secara berkesinambungan, agar Web site selalu unggul pada SERP (Search Engine Results Page)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!