Donem suport a l´Agrupació Sardanista….i l´any que ve Aplec de tot el dia

S´acosta l´Aplec de la sardana de Cerdanyola. Enguany és la 38ena edició. Aquest any, però, serà diferent. Serà només a la tarda a dins del pavelló. Perdem l´Aplec obert i a l´aire lliure del matí. La retallada en el suport de l´Ajuntament de Cerdanyola i la manca d´altres suports l´han fet ser més petit i més tancat. No crec que com a ciutat ens ho puguem permetre.
Fa 38 anys, molts esforços de joves entusiastes, el comerç local, moltes famílies i un Ajuntament (encara no democràtic) va fer possible el naixement de l´Aplec de Cerdanyola. Duran aquests anys ha costat molts esforços anar-lo mantenint i a algunes persones Cerdanyola els deu molt d´agraïment per la feina feta. No és moment de recular. És moment de tornar a reivindicar i fer possible un Aplec obert i que sigui una autèntica festa ciutadana al voltant de la sardana i la catalanitat. És una gran ocassió per apropar a moltes persones una dansa preciosa, oberta i que ens fa iguals a homes i dones, a grans i petits, als que més en saben i als que  n´acaben d´aprendre, als qui hem nascut aquí i als que han nascut a d´altres llocs.
És obvi, també, que la nova “sensibilitat” del govern municipal no ha ajudat a que enguany l´Aplec vagi com cada any, o a més.
Us demano que doneu suport a l´Agrupació Cultural Sardanista de Cerdanyola, que donem tots suport a l´Aplec i l´any que ve Cerdanyola pugui tornar a gaudir d´un bon Aplec, amb suport de l´Ajuntament o sense. Només serem allò que vulguem ser. I a Cerdanyola,molts,  volem un gran Aplec.
 http://agrupaciosardanista.entitats.cerdanyola.cat/cat-l6-m7-h1098 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *