9-M. Signem per l’autodeterminació però no els votem!

Em sembla molt bé que es recullin signatures per l’autodeterminació fins i tot el dia de les eleccions espanyoles i a prop dels col·legis electorals. Tot allò que serveixi per fer créixer la consciència i la reivindicació, ens és necessari i útil.
Però -ja se sap que tot té el seu però- esperem que aquesta interessant iniciativa no serveixi perquè tots els votants amb malaconsciència es pensin que es pot signar a favor de l’autodeterminació i després o abans votar qualsevol partit impotent i incapaç de fer avançar el país cap a l’autodeterminació. En aquestes eleccions és del tot contradictori -i la vida és una gran contradicció, ja ho sabem i només faltaria- reclamar l’autodeterminació amb anar a votar qualsevol -qualsevol!- partit que s’hi presenta als Països Catalans.
Possiblement, fins i tot algun aprofitat dirigent polític és capaç de fer-se la foto signant, malgrat que cap opció política, cap, de les que es presenten arreu de la nació assumeixi aquest tema en el seu programa i el faci un tema prioritari.
El dia 9 de març, signeu, qui encara no ho hagi pogut fer, per l’autodeterminació però no doneu ni un sol vot als espanyolistes ni a cap que després pacti amb ells o li deixi els seus vots.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.