L'Aleix a ca la Toca

Al Lluçanès a recer de cap malastre

29 de gener de 2008
3 comentaris

9-M. Signem per l’autodeterminació però no els votem!

Em sembla molt bé que es recullin signatures per l’autodeterminació fins i tot el dia de les eleccions espanyoles i a prop dels col·legis electorals. Tot allò que serveixi per fer créixer la consciència i la reivindicació, ens és necessari i útil.
Però -ja se sap que tot té el seu però- esperem que aquesta interessant iniciativa no serveixi perquè tots els votants amb malaconsciència es pensin que es pot signar a favor de l’autodeterminació i després o abans votar qualsevol partit impotent i incapaç de fer avançar el país cap a l’autodeterminació. En aquestes eleccions és del tot contradictori -i la vida és una gran contradicció, ja ho sabem i només faltaria- reclamar l’autodeterminació amb anar a votar qualsevol -qualsevol!- partit que s’hi presenta als Països Catalans.
Possiblement, fins i tot algun aprofitat dirigent polític és capaç de fer-se la foto signant, malgrat que cap opció política, cap, de les que es presenten arreu de la nació assumeixi aquest tema en el seu programa i el faci un tema prioritari.
El dia 9 de març, signeu, qui encara no ho hagi pogut fer, per l’autodeterminació però no doneu ni un sol vot als espanyolistes ni a cap que després pacti amb ells o li deixi els seus vots.

  1. Una pregunta Aleix. Digue’m si m’equivoco però sempre he entès que si no votes és perquè estàs conforme amb els que governen actualment?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!