4 de març de 2005
Sense categoria
4 comentaris

Eduard Punset i el seu llibre d’entrevistes

Voleu desconnectar un pèl del circ mediàtico-polític que ens envolta ? Llegiu aquest llibre. Descobrireu que, com diu en Stephen Jay Gould, "som la darrera gota de la última onada de l’oceà de l’Univers". Una dosi d’humilitat que ens convé als humans.

Estreno el bloc recomanant que algú llegeixi el llibre sobre les entrevistes que ha fet pel seu programa de televisió de l’Eduard Punset a varis científics d’arreu del món ("Cara a cara con el Universo, la vida…"), primeres espases en el seu camp. Es un plaer sentir parlar i reflexionar sobre el món, l’univers, l’ésser humà i el seu paper, a gent que té coses importants a dir, gent amb criteri. Ja n’estic una mica fart de sentir dir ximpleries sobre el món, sentant càtedra a gent amb un perfil intel.lectual baix com són la majoria dels nostres polítics.
Llegiu-lo, és una alenada d’aire fresc.
  1. Veient el que n’esperes d’una lectura i veient que "et van" els weblogs et puc retornar la recomanació i convidar-te a que visitis el d’en Josep-Maria Terricabras http://www.terricabras-filosofia.info/cat/weblog.asp .
    Es probable que ja el tinguis dintre els teus preferits, però per si un cas, no voldria que et perdessis aquesta miqueta d’esperit crític. No sé com s’ho fa aquest senyor però les seves relexions sempre solen encertar amb el que jo penso.

    Una abraçada

    Xevi Vilardell

  2. No sabia d’aquest llibre. Entrevistes de Redes, suposo… Llegeixo al teu currículum que també t’interessa la divulgació científico-política. Espero que vulguis compartir les teves lectures amb nosaltres! Doncs això, benvingut! 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!