Gàlim

Aproximadament, el bloc de Pep Albinyana

Defecte de fàbrica

L’amic Josep Forcadell m’envia una de les darreres edicions del Servei de Publicacions de la Universitat d’Alacant que dirigeix. Els titelles al País Valencià m’ha arribat amb dues propostes ben interessants, una de les quals ja està encaminada: falta concretar data, però l’organització de la presentació del llibre està en dansa.

L’autor, Jaume Lloret, s’ha mostrat encantat amb la idea de l’acte, i ha posat totes les facilitats i més per la seua part. El cas és que, en la resposta, em diu que ens coneixem personalment, que vam coincidir en la trobada de blocaires i lectors de VilaWeb que vaig coordinar a Otos… però que possiblement no el recorde. No s’equivoca: no sóc capaç ara d’identificar-lo, però més cert jure que des que vaig saber qui era l’autor del llibre, el nom em rondava pel cap com d’algú conegut, sense saber a qui tocava adjudicar-lo.

Espere que no m’ho tindrà en compte: tinc problemes de retenció de noms, i a més, sovint, si no se me’n van del tot, em costa déu i ajuda assignar-los una fisonomia. No és desinterés: és un defecte de fàbrica.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per albinyana | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent