Mercat de segona mà 2.0

Veure (o fins i tot només sentir) la tele et fa comprovar la quantitat de coses innecessàries que et volen fer creure que són indispensables.
A banda d’això, veig molts anuncis d’aplicacions informàtiques per a vendre les coses que ja no penses usar. Més encara, t’animen a comprar perquè com que amb aquests invents ho pots -diuen- col·locar de seguida, no passa res. Apologia del consumisme.
El dubte que se’m planteja és, com és que no s’anuncien aquestes aplicacions per a comprar? (Potser n’hi ha i no he vist els anuncis). Vull dir, que mostren gent tota desvanida venent de tot com a descosits, però no veiem els que hi acudeixen a comprar barat… I dic jo si no serà per això, perquè resulta que cada volta hi ha més gent amb poca disponibilitat econòmica que ha d’acudir al mercat de segona mà, ara 2.0. I això fa lleig de mostrar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *