Canvi d’aires

Els pocs dies que he estat fora ara recentment no poden qualificar-se d’expedició. Ha estat simplement un desplaçament, un canvi d’ubicació geogràfica temporal sense massa modificacions en els hàbits rutinaris. Pràcticament he fet la mateixa faena que si no m’haguera mogut d’ací, però en un(s) espai(s) diferent(s) i amb una calma més definida.

Els tràmits alimentaris sí que s’han vist més afectats. Evidentment sense grandiloqüències, però tot i això acaçats per alguns incidents de baixa intensitat.

Ara toca mirar si serà possible de fer una expedició de reglament, ni que siga modesta. De les d’endur-se les obligacions més mínimes possibles, i pensar en allò que diuen de desconnectar, una cosa que em sembla que no passa de ser una llegenda urbana o un eslògan de gent que es vist de modern.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *