Sense voler

És això que parlem perquè hem d’acabar de concretar qüestions més o menys tècniques d’un sopar que portem a mitges. Jo com a organitzador, ell com a senyor batle que ens acull i posa la infraestructura per a la part gastronòmica i la projecció cinematogràfica aparaulada.

La confiança que dóna una amistat d’anys fa allargar la conversa, que ell aprofita per a comentar-me que té embastades les actuacions musicals dels divendres d’agost al poble, i per a demanar-me si no li sé dir d’algú per a acabar de confeccionar el programa…

I sense buscar-ho li he fet mitja programació. Noe i Sigarrito tocaran a Salem els dies 2 i 9 d’agost, respectivament, a la nit davall del Benicadell. Amb sopar optatiu. Una bona opció si busqueu una fresca empeltada de bona música.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *