Gàlim

Aproximadament, el bloc de Pep Albinyana

Publicat el 2 de juny de 2019

De Benissoda a la VilaWeb

Curiosament, recorde -i mira que fa anys d’això- que va ser al bar Sant Antoni de Benissoda on vam acabar de parlar-ne. El bar de tota la vida, el de la plaça, llavors encara sense reformar amb l’estructura desordenada i l’ambient pausat.

La qüestió és que havíem coincidit en algun acte -probablement a Albaida, però la memòria ja no arriba a tant- i després d’uns primers comentaris vam decidir que això era millor plantejar-ho asseguts i amb subministraments gastronòmics a taula. Ells ja s’ho havien parlat: Internet començava a popularitzar-se -ni que fóra a punteta de gas-, i duia una novetat com VilaWeb, periodisme digital amb visió renovadora i nacional. Els interessava. La missió que m’encomanaren era aprofitar la meua amistat amb Vicent Partal per a mirar la possibilitat de fer una de les edicions locals que començaven a nàixer.

Ens vam acabar el formatge blanquet a la planxa i els altres plats que ens havien servit. Vam pagar, ens en vam anar i aquesta és l’hora que encara hi vaig fent.

Quinze mil gràcies i endavant



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de VilaWeb per albinyana | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent