Gàlim

Aproximadament, el bloc de Pep Albinyana

Ara sí, la pel·lícula de la calç i el carbó

Cartell de Jordi Albinyana

Segons escritets que em sonava haver redactat, puc dir que va ser una vesprada de l’estiu de 2013 que em vaig veure enviscat en una trobada informal que volia -i aconseguí- ser el punt inicial d’una pel·lícula que Toni Canet duia al cap. A més d’ell i un servidor sorprés, hi havia Joan Olivares i Miquel Gil. Me’ls vaig haver de deixar quan estava tot arribant a extrems preciosos però insostenibles.

Després tot ha anat, com sol passar, espai i posant-se a lloc. Diu que demà es fa l’estrena mundial del film etnològic, antropològic i carregat d’amistats. Si voleu un secret, he tingut l’oportunitat de rebentar l’estrena perquè en tinc una còpia i l’hauria pogut fer córrer per l’internet per fotre… però entre que això no m’entrava al cap, i que ja no recordava que la tenia, l’estrena l’heu de veure aquest dissabte a Llutxent, amb el senyor director i la colla que ha fet possible la pel·lícula. A les deu de la nit al Convent del Corpus Christi. O a les nou si voleu sopar allà mateix.

 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per albinyana | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent