La memòria fa por

La memòria a voltes fa por. Vull dir que comences a estirar records lligant caps, i vas a parar un temps tan allunyat que, si en parles, ja t’és impossible dissimular que t’has fet major. Si és que volies dissimular-ho, que tampoc és el cas.
La qüestió és que l’amic Pau Benavent escriu açò sobre el Festacarrer, i inevitablement he recordat el dia que el manifesser responsable d’aquest sarau em va telefonar per a dir-me que ho tenia embastat, i que si li podia proposar o informar de colles de cultura popular per a aquella primera edició. La vida té aquestes coses: Vicent Ortuño cercava grups al mateix moment que a l’Olleria prenien cos els dolçainers de la Morralla, les danse del Revol i el Ball dels Locos.
Diu que fa 23 anys, i m’és impossible recordar amb exactitud qui vam anar allà a ajudar a participar i a fer nàixer aquesta fira tan important. 23 anys… però és que (com deia), lligant caps, al Vicent Ortuño ja el coneixia de molt abans, de quan anàvem al piset d’ACPV a mirar com fer perquè TV3 arribara a la Vall d’Albaida.
Si no fóra per la gossera, hauríem d’escriure un llibre de memòries que no llegiria ningú. ‘Pos’ ja està bé com està.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *