El Valle de los Caídos com a excusa per a donar aire al franquisme

Des que algú ha dit que això de traure Franco del Valle de los Caídos va de bo, observe que els grans mitjans espanyols estan fent d’altaveu d’associacions, de grups i de qualsevol destrellatat que s’hi oposa. Fan com si en parlaren malament, però els donen veu per a despotricar contra la democràcia, justificar el colp d’estat militar i permeten que es burlen de les víctimes d’una repressió inhumana fredament aplicada a consciència.
No sé si pensar que es tracta de fer veure que hi ha molta oposició a una mesura que duu 40 anys de retard per complicar-la. O només d’impedir que es refrede el franquisme sociològic donant-li aire. De totes maneres, de bo res.
 
A tot açò, si finalment començaren a canviar coses a la cova aquella encara faran un heroi de Pedro Sánchez, quan en realitat el que cal és recordar la covardia -podem discutir si justificada- de qui ho hauria mamprés fa dècades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *