Molts a zero, i ara ens torbarem amb maquinetes de joc

És això que al poble tenim ja tot de gimnasos i centres d’entrenament, a més del poliesportiu municipal i la piscina coberta. Hui m’ha semblat sentir a les notícies que 8 de cada 10 joves valencians fan alguna pràctica esportiva. Tot lliga. La llàstima és que això coincideix amb la notícia de la setmana passada sobre el descens de publicacions de llibres al País Valencià -amb un consum ínfim de lectura en valencià-, i coincideix amb el fet que a l’Olleria no hi haja cap de llibreria. Alguna papereria que ven llibres, una bona biblioteca municipal… però el marcador de culte al cos contra la lectura és de molts a zero.

Podria ser pitjor? Doncs sí. Perquè ara afegirem una sala de jocs (també a Albaida i a Ontinyent), en un temps on la ludopatia no és anecdòtica i en què sembla que es fomenta més l’afició al guany fàcil que no la reivindicació del dret a uns ingressos dignes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *