Gàlim

Aproximadament, el bloc de Pep Albinyana

Publicat el 5 d'abril de 2018

Només un sopar, que no és poc

Acomiadant Paco, en un altre darrer concert

Paco Muñoz diu que s’ha retirat dels escenaris. N’hi ha que vam veure, en aquell darrer concert a València, com se n’anava cap a les bambolines al ritme de la primavera inesperada del Martí i Pol, entre els aplaudiments incansables i la certesa del retrobament a qualsevol carrer.

I qui diu al carrer diu a la taula, a la cadira del costat o a la de més cap allà. No és gens difícil, això. De fet, passarà el divendres 13 d’abril que ve.

Lluny d’homenatges, protocols i compliments, hem pensat de fer-li un sopar, de convidar-lo i de mostrar-li l’estima com a amics, de tu a tu, i sense pretensions d’acte grandiloqüent ni coreografiat.

La idea: tornar-li tota l’estima que ell ha dut i donat a l’Olleria fent-li companyia. Quan? El divendres 13 d’abril, a les 21.30. On? Al bar Plata de l’Olleria, amb un sopar (preu: 20 euros). Com? Telefoneu al 619506325 fins al dia 10 i aviseu (si ho feu abans de les 18.00 o després del dia 10 no s’hi valdrà).

No espereu sorpreses, de no ser que les porteu vosaltres.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per albinyana | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent