Gàlim

Aproximadament, el bloc de Pep Albinyana

Publicat el 4 d'abril de 2018

Coses sorprenents

Ja fa temps que quan sona el telèfon fixe de casa sé que és algú que vol vendre alguna cosa. Només els comercials de les companyies de telefonia apareixen via mòbil: almenys a mi em passa això.

Hui no ha sigut cap excepció. Però sí que ha sigut una sorpresa. L’home que hi havia a l’altra banda del telèfon, després de preguntar per mi, s’ha identificat com a comercial d’una empresa elèctrica (una multinacional), i m’ha parlat d’un descompte a què jo podria tindre dret si tornava a treballar amb ells. Amb la mateixa amabilitat que ell, li he dit que no tenia cap interés ni a plantejar-m’ho, perquè els vaig abandonar per a fer-me client d’una cooperativa de casa (Seneo, en concret) i m’hi trobava molt bé.

L’home, i ací és on m’he sorprés, no ha insistit gens. Al contrari: m’ha donat la raó i m’ha dit que si treballava amb aquesta cooperativa, ell no tenia res a oferir-me que poguera significar cap millora. No és habitual ni la poca insistència, ni el reconeixement de la superioritat de la competència. Per desgràcia, no n’és, d’habitual.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per albinyana | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent