Un debat de nivell, modèstia a part

En un parell de dies ja tindrem publicat el vídeo del debat del dia 1 de març, aquell dels 25 anys del debat original que vam fer el 1993 en els actes d’homenatge a Joan Fuster.

Jo ja l’he vist, el vídeo. El treball de la gravació i el muntatge és excel·lent. El contingut, també; encara que açò darrer ja ho vaig comprovar en directe, allà al cine Goya. És una d’aquelles coses de què pots dir que n’estàs desvanit perquè va ratllar la perfecció. En són uns quants -no pocs- els qui ho han dit, sense cap necessitat de parlar per quedar bé.

Jo també ho crec, i sé que el mèrit és de comptar amb la col·laboració no només desinteressada, sinó a més voluntariosa i il·lusionada, dels qui van repetir amb moltes ganes l’experiència de fa 25 anys -llàstima de l’absència comprensible de l’Enric Tàrrega-. I del públic, que hi va posar curiositat i ganes; i dels tècnics que ho tenien tot en son punt.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Ja havia avisat, que no podria arribar a saludar i conversar amb tanta gent com esperàvem, i no vaig errar. Tot i això em va alegrar de veure cares sovintejades, altres de conegudes, i algunes que el temps m’havia mig esborrat, perquè ja tenim una edat i fa molts anys que anem pel món fent maldats.

Era un debat diferent i que calia fer, em va dir algú. Més se n’haurien de fer, m’ha deixat caure algú altre. Per mi, no patiu: crec que teniu raó i ja tardeu a posar-vos-hi.

En un parell de dies eixirà el vídeo amb el debat complet, com he dit al principi. Mentrestant, ací deixe els dos fragments que havíem publicat ja.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *