Gàlim

Aproximadament, el bloc de Pep Albinyana

Un paper amb molta història

En aquelll temps no hi havia uatxap. Ni tan sols hi havia telèfons mòbils –vull dir entre els simples mortals– ni comunicacions internàutiques a nivell popular. I tot i això funcionàvem.

Però ara sí que que en tenim, de uatxap. I és per ací que m’han fet arribar un document que lliga de ple amb una de les coses que ara tinc entre mans, el debat del dia 1 de març amb Enric Capilla, Josep Ll. Carod-Rovira, Josep Guia, Vicent Soler i Enric Tàrrega: ja sabeu, el debat dels 25 anys del debat original amb els mateixos participants però amb un quart de segle més d’edat, d’experiència i d’història del país.

També repetirà el moderador, Francesc Mompó, el remitent del uatxap que conté un document que fa referència als actes d’homenatge a Fuster de 1993, dins els quals hi hagué el debat aquell.

I què és? Doncs un article de la revista Crònica que explica com va anar tot allò, una pàgina escrita per Julià Engo que a hores d’ara és batle de l’Olleria. També hi ha un text de David Mira sobre Estellés, el gran poeta que es va morir el mateix dia del debat.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per albinyana | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent