Gàlim

Aproximadament, el bloc de Pep Albinyana

Com puga ser, el meu suport

Mirant unes coses he recordat que fa ara un any -dissabte serà exactament- que el vaig veure per última vegada. Que no l’he tornat a veure, vull dir. Va ser a l’ajuntament de Móra la Nova, a la Casa de la Vila d’allà, on participàvem en una jornada organitzada per l’Institut Ramon Muntaner: Cultura i Recerca en el Territori, duia per títol. Una cosa seriosa.

Ell hi era com a diirector general de Cultura Popular de la Generalitat de Dalt, càrrec que encara tenia llavors. Després de l’acte seriós tocava sopar en bar pròxim on aquelles persones havien organitzat un ‘plantaet’ al que, per motius indiscutibles, vaig objectar. Feia una miqueta estrany, ser l’únic que seia mentre tots els altres eren dempeus, però la vida és dura. El cas és que Lluís va abandonar -per dir-ho d’alguna manera- el càrrec i es va posar a la meua disposició per si necessitava res. Alguns viatges li va tocar fer a per cervesa o alguna menja ubicada en taules allunyades.

És el seu natural. Des que el vaig conéxer fa alguns anys, Lluís Puig només ha fet que posar-ho tot fàcil, ajudar des del seu fons d’experiència i saber.

En acabar el sopar ens vam acomiadar. HI havia un espectacle musical, però ell se n’havia d’anar que l’endemà tenia no-sé-quin acte, i jo vaig tornar a l’hotel que encara havia de fer algunes coses.

Qui m’havia de dir que al cap dels mesos el felicitaria via internet pel seu càrrec de Conseller de Cultura, que comentaríem la (seua) signatura del la llei del referèndum amb el boli que em va ensenyar fotografiat i a punt, i que ara el tindria a l’exili?

La injustícia té eixes coses. Des d’ací, no sé com, el meu suport.

 



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per albinyana | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent