Gàlim

Aproximadament, el bloc de Pep Albinyana

Recordeu que hem d’anar a barca

Amics, amigues, coneguts, saludats i tothom del Principat que puga llegir açò. Heu de saber que per ací baix no en som pocs (més dels que penseu) que fem tanta força com podem perquè l’anhel de llibertat tinga la recompensa que us esteu guanyant a pols. Ho fem per solidaritat i perquè, en el fons, el camí que feu ara és per on hem de passar també nosaltres.

Dit això, he de demanar-vos que ho tingueu ben present i que, una vegada alliberats, no caigueu en la temptació de perdre la memòra -la històrica i la recent-, sobretot perquè teniu el nostre suport conscients com som que això implica que quan us n’haureu anat ens faran passar les anacoretes*. Més encara.

Ja sé que a molts no cal ni dir-vos-ho, però em veig en la necessitat de fer-ho. En aquest negoci hem d’anar a barca*. Si no, mala barraca. Per a tots.

*Loc. Passar les anacoretes: sofrir, passar-ho malament / Anar a barca: anar a mitges en un negoci, compartir els guanys.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General per albinyana | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent