Gàlim

Aproximadament, el bloc de Pep Albinyana

Què se n’ha fet, de la vitalitat dels blocs?

Com per exemple la d’aquest mateix, que últimament està més avorrit que una serp en un forat.

vilawebDe motius n’hi deu haver molts, cadascun dels escrivents deu tenir el seu. O els seus. A banda de les ‘agressions’ externes que han patit aquests invents d’autopublicació des d’altres plataformes més salvatges (des del meu punt de vista que defensaré encara que em maten). En parlem? (dels blocs, no de matar-me).

Doncs eixa és la idea inicial que va fer nàixer la trobada de blocaires del mes que ve. Blocaires de VilaWeb (i subscriptors i veïns de can VilaWeb) en aplegarem dissabte 10 de desembre a Otos per a comentar com ha anat l’evolució dels blocs, com se n’han abandonat, com es mantenen els vius, com comboiar els qui vindran amb ganes d’obrir-ne… Xarrarem de tot això, i del que es presente. I farem un bon dinar i mirarem com cau la vesprada directament veient l’ombra que canvia l’hora en els rellotges de sol del poble. I per als qui es queden una segona nit… sorpresa!

A tot açò, la vespra ja hi haurà hagut bona cosa d’ambient, amb la conferència de Vicent Partal (‘Brèxit, Trump… què més ha de passar perquè ens preguntem cap on van el món i el periodisme?’) a l’Ajuntament d’Otos, el sopar de repica’m el colze a Ca les Senyoretes, i l’actuació impagable de Miquel Gil i Pep Botifarra a un pam dels nassos (ja sé que heu pensat que posaria ‘a un pam de la independència’) però d’això no m’encarregue jo.

Total: que repetir-ho serà impossible. No vindre serà no poder-ho viure.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de VilaWeb per albinyana | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent