Gàlim

Aproximadament, el bloc de Pep Albinyana

Ara, a casa

cartell exposició Ovidi a l'OlleriaUn poc més, i el dia que fem la festa a casa se’ns en passa de llarg. Vull dir que és ja despús-demà divendres quan parem l’exposició al poble i encara no ho havíem explicat ací.

Doncs això, que divendres s’inaugura l’exposició ‘El pas del temps farà de nosaltres colors. Ovidi, 20 anys de vacances’ a la Casa Santonja, aquella que quan érem joves (jo, Jordi encara un monyicot) ens vam encabotar a salvar de l’abandó i la defunció per ensorrament.

A les 8 de la vesprada tindrem la porta oberta, explicarem de què va allò dels gravats, i com i per què, i l’amic Hugo Mas amb les seues cançons deixarà amb la boca oberta els qui no el coneguen. Als altres també, però ja estarem preparats. I si em voleu fer cas, apunteu-vos al sopar a Casa Manolo (962200893) on seguirem la festa entre taules ben parades i assortides alcoianament, i continuarem escoltant l’Hugo Mas amb una actuació d’intimitat ovidiana.

Si no voleu, no em feu cas, però en acabant no vingueu ploricant.

http://www.youtube.com/watch?v=dYsxdcRjsVo?rel=0


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Exposició Ovidi per albinyana | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent