“El professor d’història”, de JF Mira

Joan Francesc Mira: “El professor d’història”, Ed. Proa, 2008.

A més de ser una novel.la, és sobretot un seguit de reflexions sobre l’existència i el món actual que ens envolta, fetes pel seu protagonista: un catedràtic d’Història contemporània que inicia la seva jubilació acompanyat de la seva dona, que pateix una malaltia degenerativa. Utilitza una ironia que sempre fa somriure, i és plena de referències històriques, literàries, artístiques i filosòfiques; tot un plaer, per llegir amb calma i tranquil.litat, i si coneixeu València encara us farà més gràcia. Quan s’acaba et quedes amb ganes de seguir acompanyant i sent còmplice de les reflexions del professor Salom uns quants dies més.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *