22 de desembre de 2012
3 comentaris

Com m’ha agradat el discurs d’en David Fernàndez

Després de veure i haver quedat seduït amb el gran discurs d’en David Fernàndez, em quedo amb la sensació que el millor que ha passat en les darreres eleccions no és el castanyot d’en Mas o la gran pujada d’Esquerra, sinó l’entrada de la CUP. Només amb la seva presència ja els farà millors a tots:

martellejarà les consciències dels d’ERC, obligant-los(-nos) a explicar encara millor cada pas que facin; arrossegarà ICV a defensar el referèndum per la independència sense complexes; i neutralitzarà i serà el millor antídot a la demagògia barata i indignoanarcolerrouxista de Ciutadans.
Si podran canviar o no aquest bocí de món anomenat Catalunya no ho sé, però com diu el seu portaveu, això es fa primerament al carrer, en les actuacions individuals i col.lectives del dia a dia…
Mentrestant, un altre diputat ben interessant d’escoltar (com ho necessita, la política!) i aire fresc al Parlament: aquell que sempre podrà exhibir qui no ha de prendre, ni vol prendre, decisions dins del sistema que ens ha tocat viure. Sistema, d’altra banda, construït amb la complicitat panxacontenta d’aquest “poble” ideal que tothom vol patrimonialitzar…


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

  1. mai vaig deixar de tindre el teu enllaç al meu bloc personal. Me n’alegre molt de veure el teu bloc ací. Salut, llibertat i justícia.
    PS: darrerement puge molt sovint al Principat per diversos motius de faena i d’altres. Ja ens trobem…

    Una abraçada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.