Jugadors: Mulleu-vos!

Jugadors: Mulleu-vos!
Encara no sé què hi fan els deu jugadors catalans integrant la selecció espanyola d’hoquei patins al Mundial de San José. Ningú ha fet boicot? Com és que no se n’ha parlat? O és que és una estratègia per encarar millor la nova assemblea que s’ha de celebrar? O és que realment els pot caure el pèl?
Per molt que reclamem, per molt que ens queixem, són els jugadors els que ténen la clau i els que s’han de plantar d’una vegada i no anar-hi. De què serveix tanta mobilització, tanta indignació després de Fresno, per després obrir el diari i llegir que la selecció espanyola la tornen a integrar únicament jugadors catalans…però què feu nois?

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *