Albert Fibla

De tornada d'enlloc

10 de juny de 2008
0 comentaris

Li han robat el baix a en Guillem

Li han robat el baix a en Guillem Aguilar. En Guillem és un excelent baixista que m’ha acompanyat en moltes actuacions i que ha participat a la gravació dels meus discos. Per això, si ell s’ha quedat sense baix, jo també. Escric això per fer la meva aportació en la recerca. Sé que serà com trobar una agulla en un paller, però cal intentar-ho.

Avui he rebut un mail de’n Guillem que deia això:
“Hola, sóc en Guillem Aguilar, baixista, entre d’altres, del grup Tactequeté. Ja fa deu anys que ens truquen per amenitzar els entreactes de La Marató de l’Espectacle que se celebra al Mercat de les Flors. Són dos dies seguits d’actuació, per això, després del primer dia, deixem els instruments muntats a l’escenari. El cas és que, entre les 2:30 hores de la matinada del 7 de juny -l’hora en que va acabar l’acte- i les 19:30 hores -l’hora de la prova de so del segon dia- algú va robar el meu baix. Va haver de pujar a l’escenari, apartar instruments, esquivar micros, agafar el baix i sortir passant desapercebut. Mol estrany tot plegat…
El baix, com podreu veure a la foto, és un ‘Fender Precision Fredless’ sense trastes, amb el cos de color vermell, tapa de plàstic de color negre, pala i màstil de fusta clara i diapasó fosc, que diria que és de palosanto. És una baix poc usual, amb la particularitat que té la pastilla doble del Precision mes una tipus ‘Jazzbas’ al pont. Del número de serie només recordo que començava amb la lletra N.
Demano a qualsevol que pugui tenir informació sobre aquest instrument, que l’hagi vist a qualsevol escenari, a un assaig, a l’aparador d’una botiga d’instruments de segona mà, a ‘ebay’, que es posi en contacte amb mi. El meu mòbil és 650732920, el meu mail:guillemaguilar@hotmail.com.
Si podeu reenviar aquest mail a qui creieu que pot ajudar us ho agrairé. Músics, venedors, botigues de segona mà, baixistes, luthiers (és possible que el lladre miri de tunejar-lo). És molt trist, però seria capaç de tornar a pagar per ell. Quan et fas a un instrument, molts ja sabeu al que em refereixo, deixa de tenir només el valor econòmic.
Amb això d’internet és bastant fàcil expandir el missatge en molt poc temps.
Gràcies per la vostra ajuda i el vostre recolzament.
Guillem Aguilar.”

No cal afegir res més. Si, per casualitat, algú ens pot dir alguna cosa ens seria de molta ajuda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!