Albert Fibla

De tornada d'enlloc

23 de febrer de 2007
6 comentaris

A poc a poc, amb en Valentí

He començat a preparar el meu tercer disc des de fa un parell de setmanes al costat de’n Valentí Adell, un músic sabadellenc que em va presentar fa uns mesos en Litus. De fet, en Valentí és el productor del disc que, fa poc, ha posat al mercat el meu bon amic Litus.
Estem en la primera fase, en l’embrió. Li estic presentant les cançons i, tots dos, fixem les estructures, els tons i triem quines sí i quines no.
El cas és que ja he engegat un nou projecte discogràfic. Aquesta vegada treballaré amb molt més temps que en els dos discos anteriors. Si ?Senzill? i ?El vals de la ingenuïtat? van haver de nèixer en dues gravacions a contrarrellotge de poc més de quinze dies, el seu germanet petit podrà cuinar-se a foc lent, sense comptar hores, minuts i segons. Per a mí un luxe, una experiència que no vull deixar escapar.
Seguiré comptant, no podía ser d’una altra manera, amb els meus músics habituals: el guitarrista Josep Traver i el baixista Guillem Aguilar. Les opinions de tots dos, a més, tindràn pes específic. Ells seràn el complement imprescindible per a la direcció musical de’n Valentí Adell qui, recolzat pel seu “soci” Josep Tvrdy, treballarà en aquest enregistrament al Vapor Studio de Sabadell.
Tenim previst de començar la gravació entre finals de març i primers d’abril. El disc hauria de quedar enllestit a l’estiu i veure la llum a finals d’any o quan s’acabi d’encetar el 2008. Ja veieu, a poc a poc i bona lletra.
Seguiré informant del tema, amics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!