Albert Fibla

De tornada d'enlloc

19 de febrer de 2007
5 comentaris

No només cançons

Si no escrivís cançons, si no fes música, no tindría sentit aquest bloc. D’això -de les cançons i de la música que m’envolten- és del que principalment parlaré en aquesta finestra oberta al món que ara enceto. Però també ho faré de la resta de les meves passions, de les altres cosetes que omplen la meva existència. Perquè no només de la música viu el músic?

?i més a Catalunya. Però aquesta és una altra historia.

M’agrada el futbol. Molt. Sóc culé, com la inmensa majoria, i soci del CF Badalona, com una inmensa minoría. Pateixo de manera absolutament desaforada aquests dos amors futboleros. Em converteixen en un irresponsable capaç d’avantposar una visita al Camp Nou o a l’Avinguda de Navarra (el camp del Badalona) a qualsevol altre cosa. Serà impossible, doncs, que aquest bloc no quedi esquitxat per aquesta circumstància.

Per aquesta i per d’altres, com la meva dèria per trobar llocs on menjar be o la meva tirada cap als pobles de l’Alta Segarra, en especial Castellfollit de Riubregós, on he passat la meva infància, la meva adolescència i alguna cosa més.

En fi, que aquí serà on abocaré totes les meves passions. Esteu convidats a compartir-les. Salut, petons i fins la propera.

  1. bona seraaa!!! come estai??? ajjajajaja tamu bee el blogg po as d posar mes material, mes aficions… lo del barça… jajajajja i lo d aficio per els pobles d la segarra mu bee pro castellfollit està a l’anoia… pro al segarra es millor pq es de lleida!!!!!!!!!!!!!!!!!! jajajajajajajajjaja com jo!!!!  enga ins unatra ciaoooo

  2. Mentrestant canta’ns alguna cosa. I gaudim de l’encontre.

    Cordialment, Albert.

    PS: en Pere t’ha fet tanta i tan bona propaganda…….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!