Al Luz de Gas, com a casa

Gran nit la de divendres passat. Els meus músics, les meves cançons, el meu públic, el festival de la Cançó d’autor i un lloc inmillorable per fer música en directe, com és el Luz de Gas. Poques vegades m’ho he passat millor damunt d’un escenari.

Vaig sentir-me com a casa perquè, de nou, l’actuació estava programada pel Barnasants, que és la casa de la Cançó; perquè la meva gent, tot i que potser no ompliria el Palau Sant Jordi, em va omplir d’escalfor des del primer moment; perquè al damunt de l’escenari m’acompanyaven quatre músics entregats a la meva música; perquè em va visitar el meu amic Joan Tena per compartir tres cançonetes a guitarra i veu; perquè, potser com que és la quarta vegada que em pujo a l’escenari del Luz de Gas, els tècnics de la sala, especialment en Xavi, van fer una feina fantàstica. 

En fi, que només puc sentir agraïment per a tots els que vàren fer possible la nit de divendres 11 de març de 2011, la de l’aniversari de la gravació del meu disc en directe.

 

La foto està feta des de la primera fila per l’amic Jordi Fradera.


Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *