Albert Fibla

De tornada d'enlloc

9 d'abril de 2010
0 comentaris

La mescla, el master, la portada?

Després de gravar toca mesclar i masteritzar. Després del concert del Zorrilla toca treballar en la post-producció del disc en directe que, si tot va be, publicaré aquest estiu. Tenim gairebé a punt la mescla, l’hem fet a casa de’n David Casamitjana, amb en Joan Aymerich (els podeu veure a la foto). L’enllestirem definitivament per Sant Jordi.

I després, cap a Aiguaviva, als estudis 44.1, per masteritzar la gravació. Si no hi ha imprevistos, el disc estarà a punt per entrar al forn a finals d’aquest mes i podrà estar a les botigues -les poques que encara es dediquen a vendre discos i tenen en compte una proposta com la meva- cap al mes de juny.

També estic treballant en la portada i el llibret. De fet, hi està treballant un bon amic: el fotògraf Xavier Vila. En Xavi, que va fer una feina boníssima amb les fotos del concert, juntament amb la Tinons March s’encarrega de fer l’embolcall del disc. 

En fi, a poc a poc va prenent forma aquest especial projecte discogràfic en el qual he volgut fer un punt i apart i, alhora, un punt i seguit en la meva carrera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!