Albert Fibla

De tornada d'enlloc

15 de març de 2010
1 comentari

Quatre mesos després, amb un disc sota el braç

Torno a ser aquí quatre mesos després. He estat ocupat en una colla d’assumptes que m’han fet abandonar aquest bloc. Un d’ells és el concert que vaig fer fa només tres dies al teatre Zorrilla de Badalona per, entre d’altres coses, gravar en directe el meu proper disc. 

Ja havia anunciat aquí mateix aquest projecte, el passat mes d’octubre. Llavors acabava de confirmar la data, el lloc i, més o menys, el grup de músics que m’acompanyaria. El camí, però, havia començat molt abans: fa ben bé un any. Ha estat un feina complexa, he hagut de prèmer moltes tecles i comptar amb la complicitat d’un bon grapat de gent. Per sort, he tingut al meu costat al Pere Camps i al Barnasants, al Joan Antón Sànchez i a la gent del Teatre Zorrilla, al David Casamitjana i el seu equip de so, al Joan Carles Doval i a Picap

Bona feina la de tots ells, però sobre tot la dels cinc músics que, més i millor que mai, m’han acompanyat damunt de l’escenari. Han treballat de valent i amb gran generositat en Joan Aymerich -pianista, arranjador i director musical-, en Josep Traver, a la guitarra, Xavi Maureta a la bateria, Joan Motera, al contrabaix, i Martí Serra, al saxo. 

La sensació que tinc ara mateix deu ser la mateixa que la de qualsevol fallero valencià després de la nit de la cremà perquè, igual que ells, he treballat durant molts mesos per cremar-ho tot en una nit. En el meu cas, la del 12 de març. 

Ara toca recollir el fruit en forma de disc i, de retruc, de més actuacions. Espero trobar-vos en el camí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!