ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

VIOLÈNCIA, VIOLÈNCIA, VIOLÈNCIA

Aquesta paraula es la més buscada a l’Estat espanyol per uns òrgans de poder embogits sense arguments per aturar l’onada de democràcia catalana i que amb un relat manipulat i totalment inventat han de trobar allò que justifica la seva gestió del conflicte.

Es clar que com ens hem cansat d’escoltar aquests dies, el delicte de Rebel·lió necessita de violència per ser utilitzat. Nomes hi havia un petit problema, que aquesta no existia, ni ningú l’havia vist. Per tant veiem com fins hi tot respirar fort pot ser violència segons com. Tot pot ser odi, coacció, colpisme i el delicte estrella, la rebel·lió.

Ara els toca els CDR, comparats ja amb el Kale Borroka i grups violents que com podem comprovar els catalans es un altra invenció de les que malauradament ens hem acostumats. Aviat des del Partit Popular, Socialistes, Ciudadanos i Podemos s’han afanyat amb diferents tons a donar per bo uns arguments que molts han pogut comprovar en les seves accions i que veuen que res més lluny de la realitat. De fet els talls de carreteres per exemple son una forma de protesta a tot el món del més habitual, però com ja també sabem els catalans som apart, ja que tenim menys drets, nomes pel fet de ser-ho.

Quan veiem uns quants ministres amb la desfilada de la legió cantant “El novio de la muerte” orgullosos ja podem comprovar si es que feia falta que aquesta cantarella, de que ara son els catalans i desprès pot ser qualsevol, senzillament es falsa. El principal objectiu es Catalunya i el seu procés legítim cap a la independència, res més.

Fora de les fronteres tenen un problema ja que la seva radicalitat antidemocràtica i uns metèdes que espanten i potser creiem oblidats a l’Europa Occidental cada cop reben més critiques, i alhora més simpatia a la causa catalana i a uns presos polítics i exiliats que son objectiu d’aquesta deriva sense miraments i per damunt de qualsevol dret individual o com a poble que tinguem.

La resposta nomes pot venir de la Justícia europea o mundial que ens ampari, i per altra part de la determinació de la societat catalana amb caràcter pacífic, i per altra part de la dels seus representants i una investidura del President Puigdemont cada cop més imprescindible per demostrar el que es la democràcia en comparació amb un xantatge i imposició intolerable que si no te arguments se’ls inventa en forma de violència, violència i més violència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.