ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

VA DE BANDERES I DE CINISME

General
La delegada del Govern a Catalunya, Llanos de Luna, ja sabem que te com ocupació pública vetllar perquè la “rojigualda” onegi fins hi tot al menjador de cada llar de cada persona, ara ha fet un pas més, amb Corbera de Llobregat on no en te prou amb el consistori, sinó que vol les quatre banderes oficials amb els seus pals a totes les dependències oficials, com escoles, pavelló esportiu, biblioteca o camp de futbol, tots municipals, i ho ha portat per la via judicial davant l’astorament de la població per aquest episodi de deliri sense més. Per altra banda l’ex senador i ex tresorer del PP Luis Barcenas, el qual s’ha conegut els comptes a Suïssa de 22 milions d’euros, hem comprovat que la reacció ha estat molt diferent a les insinuacions de moment sense proves fetes contra el President Mas o altres alts càrrecs. El cinisme no te límits.

Efectivament, la delegada ha obert un nou front en la seva persecució a Ajuntaments catalans, i dona aquest pas més. El consistori de Corbera va al·legar que no disposava dels pals, ni infrastructura per complir el requeriment, i menys en  temps de crisi com el que vivim. Es pregunten si per exemple al cementiri també cal, i ho veuen un intent barroer de la dèria espanyolitzadora dels Populars, i es qüestionen que passa si es gasten els diners per fer-ho possible en famílies que no arriben a final de mes per valorar aquest esperpent. Per altra banda aquest ex tresorer dels Populars, i aquesta quantitat tant important de diners evadits a Suïssa no sembla motiu d’escarafalls ni de dimissions com ja va dir en el seu moment a la campanya electoral catalana Maria Dolores de Cospedal, en referència als suposats casos catalans que van fonamentar part de la seva campanya.
Realment, caldria veure, com podem suportar més temps aquestes rèmores del passat, com Llanos de Luna, un càrrec públic pagat amb els diners de tots els ciutadans, i que com sempre diuen s’oblida de la crisi, i dels temes que preocupen als ciutadans com diuen ells quan es parla d’independència, i es dedica a buscar banderes espanyoles per tot el territori. Ara no en te prou amb els consistoris, haurem de guarnir totes les poblacions de banderes espanyoles, i cadascú al jardinet de cada casa si en té, o davant la seva porta o balcó haurà d’onejar ben gran i lluent aquesta bandera, posats a fer podríem recuperar “el yugo i las flechas”, que suposo deuen ser molt del seu agrat, i així retrocedir uns quant anys enrere, de fet jo crec que a la ment de moltes persones no els cal retrocedir, ja que mai ha marxat de la seva ment. Cal dir prou a tanta bestiesa que ja passa de mida, i els consistoris amb el suport de la ciutadania ho han de fer per dignitat i també per democràcia, coses que segurament Llanos de Luna entén d’una manera molt diferent, francament s’ha equivocat de segle. Per alta banda trobem que 22 milions d’euros d’evasió i frau fiscal de Barcenas no son tractats de la mateixa manera, quan s’apropa a les quantitats a personatges com Millet, i durant la campanya com una guerra bruta constant alimentada des de la caverna, i mitjançant esborranys falsos han fet forat a persones concretes a Catalunya amb l’únic propòsit de perjudicar el procés sobiranista, s’han omplert la boca com la vicepresidenta del govern dia si i dia també sobre aquest afer, i inclòs en campanya va arribar a dir que amb casos així no dubtaria a dimitir, doncs be ara silenci es la resposta. Es ja un costum polític prometre dimissions per assumptes que desprès quan es converteixen en realitat les paraules enregistrades se les emporta el vent.
En definitiva, tot s’hi val contra Catalunya, per fer desaparèixer la nostra identitat i per aturar un procés democràtic.
 1. Fora els espanyols de Catalunya !

  Bye bye Spain !!!

  Espanyols go home !!!

  Aquesta gent foten la mateixa nosa que un gra de pus al cul.

 2. La bandera ‘rojigualda’ de la que s’han apropiat

  i utilitzat sempre contra els catalans

  representa el mateix pels catalans

  que la bandera britànica o anglesa pels EUA.

  I encara més després de la dictadura feixista

  del ‘Caudillo’ i bandòl nazional

  que en el cas dels catalans

  representa el mateix que la esvàstica de Hitler per jueus

  encara que ací no foren derrotats per els aliats

  i el procés de memòria històrica no ha estat el mateix.

 3. LAS SRAS.DEL P.P.,TOT UN ESPECTACLE…….NI BUSCADES,HO FARIEN MILLOR¡¡¡¡¡,PERO LA M.DE LOS LLANOS,D’ON COI  A SOORTIT?….SEGURAMENT D’ UN “PASQUIN” DE 1939.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.