ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

UNIÓ DEMOCRATICA I L?ORGULL INVISIBLE

General

Aquests dies en Josep Maria Pelegrí, núm. 2 de Unió Democràtica, el partidet d’en Duran i Lleida torna a insistir em donar suport a la governabilitat de l’Estat Espanyol.

Efectivament, a la ponència política que han de discutir en el seu congres del proper octubre titular “Valors sòlids, valors de futur”, es pregona que un partit ha d’estar disposat a defensar Catalunya, i un model social des de qualsevol àmbit de decisió que l’afecti, com el govern de l’Estat.  Apart fa una pregunta davant les critiques del seu soci de partit CDC en forma de qui renuncia a defensar el país, si te la possibilitat de fer-ho implicant-se en el govern espanyol.

 

Crec que aquesta formació, segurament la mes desproporcionada si comparem el seu espai en els mitjans, i la seva suposada influencia amb els seus votants reals, que en una separació del seu soci el farien arribar a un espai residual en la política catalana.

 

Quan ens parla de valors sòlids, i defensa d’interessos, s’obliden de la paraula orgull i dignitat.  Per ells el seu únic camí es l’Estat espanyol peti qui peti, i no contemplant cap altre possibilitat, tot i les humiliacions sofertes, i els atacs rebuts dia a dia que van afeblint i aigualint la nostra nació, davant d’això ells insisteixen com a bons minyons que son, a seguir col·laborant en un estat que no te la mes mínima intenció de canviar, que no respecta les lleis,  i què intenta fer desaparèixer qualsevol rastre de la identitat catalana des de la mal anomenada transició.

 

Diuen que allí defensaran els interessos de Catalunya, segurament deuen pensar en els seus d’interessos, perquè l’Estat, l’últim que defensaria son els nostres problemes, ja que per ells nosaltres formem part del problema.  Davant d’això vostès insisteixen a veure si aconsegueixen el ministeri anhelat, i que els seus cervell plens de culpa i autoodi per dissimular el que son, i voler ser com la veu de l’amo son incapaços de denunciar tanta injustícia amb la nostra terra que sembla ser no es la seva.

 

Crec que CDC si de veritat vol donar un pas endavant amb la fi de l’autonomisme ranci que ens domina, te que desprendre aquest llast que frena bona part de les seves aspiracions, i enterboleix el seu missatge  que gira cap a l’espanyolisme residual que defensa Unió.

 

Ja n’hi ha prou, el verdader valor sòlid i de futur es la creació d’un estat propi, quan de temps mes pensen seguir marejant la perdiu per seguir la reculada en tots els àmbits de Catalunya.

 

Les coses pot ser que comencin a canviar, i mentalitat com les d’aquests senyors formen part del passat, i fereixen la sensibilitat dels catalans que no tenim vergonya ni por de dir el que som sense embuts, i a mes formen part d’un passat que volem deixar enrere d’una vegada per totes.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.