ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

UNA DEMOCRÀCIA SENSE LA GENT

Espanya basa molts dels seus acte en un lema que ho resumeix tot i que es posat d’alt de tot i per damunt de tot “La unitat indissoluble de l’Estat”.

Aquest article acceptat en la falsa Transició dona idea del frau i les intencions que en aquell moment es volien instaurar i que naturalment res tenen a veure amb un democràcia de qualitat o un respecte a la societat que es vol dotar d’unes normes de convivència per assolir quotes més altes de llibertat i viure millor.

Aquesta unitat imposada per damunt de l’opinió lliure de la mateixa gent deixa la democràcia en res i l’iguala per baix a qualsevol dictadura que es basi en el culte a la personalitat d’un assassí qualsevol que amb ma de ferro dirigeix un territori. Una unitat perillosa que deixa el principi bàsic de qualsevol societat lliure en res. Es a dir, primer la gent, desprès la gent i darrera la gent.

Aquesta escull uns representants per fer lleis en benefici de tots i la convivència de la societat, alhora que amb els seus impostos hauria de veure com la seva situació millora en forma de carreteres, hospitals, serveis, infraestructures i tot allò que fa avançar un país amb l’Educació al capdamunt per poder incidir amb una societat culta, informada i per tant amb criteri. Aquesta hauria de votar les decisions més importants i donar la seva validació per poder resoldre els grans problemes i no ser oblidada durant 4 anys i llavors estar en el record dels nostres representants pels seu propi benefici, que no el de la societat que serveixen.

El procés català ha fet posar damunt la taula aquestes contradiccions i veiem com la perversió del sistema en benefici d’uns pocs i a les esquenes de la majoria quedava al descobert. Una classe política mediocre i en molts casos corrupte al servei de les grans empreses i lobbys que controlen el país. Alhora aquesta s’encarrega de manipular la justícia i deixar tots els poder en un sol al servei d’una sola causa, la seva, tot amanit i justificat amb el mantra sagrat de la unitat de l’Estat, que es veu esta per damunt del bé i del mal.

Crec que la República Catalana ha de prendre nota i ser la República de la gent i per la gent. Les grans decisions i els grans canvis ja els decidirem entre tots.

Altra cosa es una democràcia sense la gent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.