ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

UN REFERENT DEL FEIXISME

Ahir al Circulo Ecuestre de Barcelona hi havia Jose Maria Aznar amb la seva Conferència “Agendas Cruzadas Madrid Barcelona”, i la veritat es que va tornar a mostra el seu feixisme sense límits amb total impunitat.

Ha deixat anar algunes perles que val la pena esmentar, sobre la immersió lingüístic diur que no discutim com protegir el català, es parla que es vol exterminar el castellà i ho ha considerat un objectiu impossible. Pel que fa al moviment independentista diu que viu un bucle melancòlic i veu una sortida possible que son els límits de la Constitució, la llei no té alternativa i s’ha d’aplicar per haver solució. Parla de la jornada del referèndum com a lamentable pel prestigi de Catalunya i diu que Espanya va fer el que havia de fer que es complir la llei, acusant els condemnats per sedició de trencar-la. Diu que no hi pot haver autogovern per a Catalunya possible sense Espanya. No hi ha Europa possible sense Espanya, reblant dient que no es, ni serà possible la independència catalana.

Res de nou a l’horitzó, un autèntic feixista de cap a peus, per cert responsable també del genocidi que vam veure a la guera de l’Iraq i del qual mai ha demanat perdó, fins hi tot en contra de la majoria de ciutadans espanyols. Respecte el seu odi malalt contra Catalunya es refereix el conflicte de la llengua dient que es vol exterminar el Castellà, un argument tant paranoic que fa basarda rebatre el mateix. Una llengua tant poderosa al món contra una de 10 milions de parlants. Una Catalunya on en tots els àmbits es ampliament majoritària, excepte i com a mesura de protecció a l’escola amb resultats comprovats bons en les dues llengues, aquest es el seu extermini. Per altra banda posar la llei sense alternativa es dir a la gent que simplement son esclaus del poder sense drets i sense cap poder de decisió, veritablement una Dictadura real. Parlar del referèndum i dir que Espanya va fer el que havia de fer, defensant la violència policial desmesurada que vam veuere per intentar evitar que la gent amb el seu vot a la mà prengues decisions, es simplement una actitud de delinquent perillós, res ho justifica, i evidentment si que hi havia alternativa, escoltar, parlar, veure la situació i donar la paraula lliure a la gent respectant la seva decisió com faria una societat civilitzada i democràtica, conceptes que evidentment li queden molt lluny amb aquest personatge.

Un referent del feixisme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.