ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

UN ORGAN CENSOR

Les paraules de la presidenta Carme Forcadell al judici i anteriorment defensant que la Mesa del Parlament mai pot ser un organ censor sembla han caigut en l’oblit amb l’abstenció d’Esquerra per no admetre la ILP sobre la DUI a la cambra catalana.

La fase on ens trobem des de la no aplicació del mandat de l’1 d’octubre i la Declaració per la porta del darrera deixant la de davant oberta de bat a bat pel 155 i tota la repressió posterior acceptada sense resistència porta a decisions com aquestes que deixen en un no res allò de “fer República”, “eixamplar la base” o “dialeg per un referèndum acordat”.

Les excuses dels repúblicans per evitar la seva tramitació en definitiva els ha posat al costat de l’unionisme, aquells que també de tant en tant s’omplen la boca de la solució de diàleg amb la falsedat de no acceptar ni els nostres drets ni segons quins temes i aquells que reclamen respecte per les decisions judicials quan ja fa temps que han condemnat als nostres presos polítics amb campanyes contra un possible indult que per força implica culpabilitat incloses.

Ens diuen que no volen més gests i si coses solides per arribar al final, quan no es aquest el camí que sembla segueixin. Les seves excuses legals fins hi tot han estat desmentides per l’informe del lletrat del Parlament que no posava pegues a la seva tramitació i posterior discussió en la cambra catalana. Tota un declaració d’intencions que es el nostre principal problema i engany al poble.

No ens enganyem, Espanya i els seus poders no canviaran, mai pactaran cap referèndum i molt menys per Catalunya, això es P3. Defensar el contrari o alimentar esperances es cinisme amb grau superior. Donar vots a canvi de res o obeir cegament qualsevol decisió del Suprem fins hi tot per no poder decidir qui seria el nostre President, es claudicació i res a veure amb fer República.

Ara eliminant les funcions bàsiques de la nostra Mesa com ens deia la Carme, arribem al punt màxim de la mala direcció que han pres en aquest partit, que sembla molt més preocupat per consolidar una hegemònia dins una Autonomia espanyola que complir amb els mandats de les urnes i les lleis aprovades al Parlament precisament per donar cobertura amb aquests mandats.

A la divisió independentista i la falta de full de ruta compartit ara afegim la censura de la nostra Mesa Parlamentària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.