ALBERT CORTES MONSERRAT

EL DRET A DECIDIR

UN NOU RIDÍCUL DEL PARLAMENT

ERC, PSC, Comuns i la CUP dins la Comissió d’Acció Exterior aproven una resolució carregant contra Israel amb l’acusació d’apartheid als territoris ocupats de Cisjordània. Una nova mostra d’un Parlament de fireta i uns partits totalment irresponsables.

De fet dona la coincidènica que es l’únic Parlament europeu que ha pres aquest posicionament. Un cop més aquesta teorica majoria independentista del 52% veiem que simplement no existiex i llencen una resolució amb l’acusació indicada i aferrant-se a la resolució en aquest sentit de la Cort Penal Internacional. Des de Junts en aquest cas han votat negativament argumentant que l’impacte de la posició sera zero i no afecta al Govern escollit democraticament a Israel, apart les relacions entre Catalunya i Israel tindran un perjudici incalculable. Per Esquerra diuen que el que està passant a Israel dista per ser una aposta de resolució democràtica del coflicte. Carles Porta per la CUP va més enllà i parla de que Sud-Àfrica ja va ser un camp de proves per la manera de fer d’Israel.

Tanmateix a Gaza no hi ha presència israeliana des de la retirada de Ariel Sharon, i a Cisjordània hi ha els règims acordats d’Oslo amb diferents controls en solitari per part Palestina, en solitari per part d’Israel i les zones mixtes. Hi ha s’han aixecat veus contraries amb aquest acord i que denoten que mai deixaran de ser un simple Parlament d’una regió sense cap poder.

Una nova prova de la mediocritat d’un Parlament autonòmic sense cap poder i sense cap aspiració de tenir-ne amb uns polítics independentistes sense cap sentit d’Estat i el que es pitjor posant la seva ideologia per davant dels interessos d’un país, on la ciutadania en majoria va decidir ser un Estat amb tot el que això comporta. Fer un posicionament com aquest que cap Estat normal europeu ha fet, es esperpèntic, fer un favor a l’Estat espanyol, per això el vot socialista i de Comuns, ja que un possible aliat poderos quan arribi el moment, ara prengui amb tota la raó un posicionament contrari, o sigui acaben de fer el joc a l’Estat en contra nostre. Aquests il·luminats d’Esquerra i la CUP en aquest cas haurien de saber que Palestina serà un suport sense cap pes en un procés d’Independència, però la posició d’Israel si que es molt important, recordo que fins hi tot en el seu moment es parlava de crèdits monetaris per resistir els primers mesos de la separació.

Un nou ridícul d’uns representants que tornen a demostra que no estan a l’alçada i que nomes poden estar en una cadira d’un Parlament sense cap poder ni responsabilitat.

  1. Totalment d’acord, amb la ignorància i el fanatisme per bandera Catalunya no és creïble enlloc. Aqueixa moció no aporta res i ens devalua als ulls del món que mira cada cop més cap a Israel, tenim uns dirigents que no saben quin són els interessos estratègics de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.